Åsa Lindestams blogg: Slöseriet med skattemedel

söndag 3 oktober 2010

Slöseriet med skattemedel

På väg ner mot Stockholm funderar jag över vad som ska hända den här veckan? Styrkemätning med M idag om talmansposten, SD kommer att visa hur de tänker, öppningen med regeringsförklaring och nya ministrar, och i slutet av veckan får vi nya utskottsplatser..jag hoppas på FöU...
Men man vet ju aldrig...

Det finns mycket att fundera över i försvarspolitiken för Sverige: Vad håller egentligen Tolgfors på med? Neddragningen har resulterat i att alla inom försvaret, även civilanställda och de som snart uppnår pension måste skriva på att de accepterar att åka utomlands när så de är önskvärda. Men kommer alla att vara det? Nej, absolut inte! Men de som inte skriver på blir uppsagda. Tolgfors har fått nog och tvingar alla att likriktas oavsett behov.

Undrar om vi inte får en ny försvarsminister?

Hörde att flera piloter till våra JAS Gripen inte skrivit på. Undrar hur lång tid det tar att få fram nya piloter och vad det ska kosta? Och tekniker .... och kostnader....

Nog är det förfärligt hur man får hantera en statskassa som är baserad på skattepengar! Inte undra på att de arbetslösa och sjuka får så mycket sämre. Pengarna går till annat, rakt ner i sopkorgen. Ett större slöseri får vi leta efter!

1 kommentar:

Henrik sa...

Herregud människa, sluta hyckla! Sosseriet har stått för det största skatteslöseriet i svensk historia. Ska vi prata militärt slöseri under sossestyret? Hmm, HKP-14, HKP-15, Korvett Visby, RBS-23, SEP etc etc.