Åsa Lindestams blogg: Medförfattare i boken "Säkerhet och Solidaritet"

onsdag 14 januari 2009

Medförfattare i boken "Säkerhet och Solidaritet"

Jättekul att få möjligheten att uttrycka sig i en bok och dessutom skriva inom ett ämne där jag är engagerad! Klipper in pressmeddelandet som gick ut till media. Klart vi ska vara i Afganistan! Men på deras inbjudan och med FNmandat i botten. Med stor ödmjukhet som arbetsmetod och hjälp till självhjälp som kan växla mot civilt stöd så snart det går - fast det kommer att ta tid! Korruptionen är i topp och familjer måste ha mat på bordet: Hur löser man svåra problem? Kommer att lägga in länken så snart det går så att alla kan ladda ner texterna!

Åsa Lindestam (s) Medförfattare till en ny debattbok om framtidens säkerhet och försvarspolitik
Idag lanseras en ny debattbok "Säkerhet och Solidaritet" om framtidens säkerhet och försvarspolitik. En av medförfattarna är riksdagsledamot Åsa Lindestam (s) från Söderhamn som har skrivit kapitlet om Sveriges roll i Afghanistan.
– Vi vill med den här boken ta ett avstamp i det som har varit och forma en väg framåt när det gäller svensk säkerhets och försvarspolitik, säger Åsa Lindestam (s) som är ledamot i försvarsutskottet.
Fakta
Debattboken heter Säkerhet och Solidaritet med 18 inlägg om den framtida socialdemokratiska säkerhets- och försvarspolitiken och ges ut av Arbetarrörelsens Tankesmedja och det socialdemokratiska rådslaget vår värld. Andra medförfattare är bland annat Håkan Juholt, Björn Von Sydow, Tone Tingsgård, Pierre Schori, Laila Naraghi och Stig Björn Ljunggren med flera.

Inga kommentarer: